СДРУЖЕНИЕ “SOS-ПТП” И ФОНДАЦИЯ „БЕЗОПАСНИ УЛИЦИ ОТ ВАЛЯ” ОБЯВЯВАТ КОНСКУРС ЗА ДЕЦАТА НА ГРАД БУРГАС ЗА НАЙ- ОРИГИНАЛНО СТИХЧЕ, ПОСВЕТЕНО НА ИНСПЕКТОР ХИТАМИ- ХИПОПОТАМЪТ РЕГУЛИРОВЧИК.

ТЕМАТА НА КОНКУРСА Е

„ИНСПЕКТОР ХИТАМИ,

БЕЗОПАСНОСТТА ПО УЛИЦИТЕ БРАНИ”

ПРАВО НА УЧАСТИЕ В КОНКУРСА ИМАТ ВСИЧКИ ДЕЦА ОТ ГРАДА И РЕГИОНА ДО 12-ГОДИШНА ВЪЗРАСТ.

НАЧАЛНА ДАТА: 1.06.2012г.

КРАЙНА ДАТА: 30.06.2012г.

ПОБЕДИТЕЛЯТ ЩЕ БЪДЕ ОБЯВЕН НА 05.07.2012г. НА ИНТЕРНЕТ СТРАНИЦИТЕ НА СДРУЖЕНИЕ “SOS-ПТП” И ФОНДАЦИЯ „БЕЗОПАСНИ УЛИЦИ ОТ ВАЛЯ”- WWW.SOS-PTP.COM И WWW.SAFETYONTHESTREETS.COM, КАКТО И ВЪВ FACEBOOK, В ПРОФИЛА НА ИНСПЕКТОРА(http://www.facebook.com/profile.php?id=100003904207823)

ВСИЧКИ УЧАСТНИЦИ МОГАТ ДА ИЗПРАЩАТ СВОИТЕ ПРЕДЛОЖЕНИЯ НА ИМЕЙЛ: INFO@SOS-PTP.COM ИЛИ НА АДРЕС: ГР. БУРГАС,УЛ. „ГЕН. ГУРКО№28” ЗА „SOS-ПТП”.

ЗА ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

056/ 86 21 64

0876 374 211

INFO@SOS-PTP.COM

ЛИЦЕ ЗА КОНТАКТ: МАРИЕЛА КИРОВА

ПЕТТЕ НАЙ- ОРИГИНАЛНИ СТИХЧЕТА ЩЕ БЪДАТ НАГРАДЕНИ, А ПОБЕДИТЕЛЯТ В КОНКУРСА ЩЕ ПОЛУЧИ ДВА БИЛЕТА(ЗА СЕБЕ СИ И ЗА СВОЯ ПРИДРУЖИТЕЛ) ЗА АКВА ПАРК СЛЪНЧЕВ БРЯГ, КЪДЕТО ЩЕ ПРЕКАРА ЕДИН НЕЗАБРАВИМ ДЕН, ИЗПЪЛНЕН СЪС ЗАБАВЛЕНИЯ И ПРИКЛЮЧЕНИЯ!!!

ПОБЕДИТЕЛИТЕ В КОНКУРСА ЩЕ БЪДАТ ИЗБРАНИ ОТ ЧЕТИРИЧЛЕННО ЖУРИ- ЕМИЛИЯ И НЕЙКО РЕШОВСКИ -ПРЕПОДАВАТЕЛИ ПО БЪЛГАРСКИ ЕЗИК И ЛИТЕРАТУРА, КРИСТИЯН КИРОВ- ПРЕДСЕДАТЕЛ НА СДРУЖЕНИЕ „SOS-ПТП” И МАРИЯ ДИМИТРОВА- ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ФОНДАЦИЯ „БЕЗОПАСНИ УЛИЦИ ОТ ВАЛЯ”.

ЕДНА ОТ НАГРАДИТЕ ЩЕ БЪДЕ ОПРЕДЕЛЕНА ОТ ВСИЧКИ ПРИЯТЕЛИ НА ИНСПЕКТОР ХИТАМИ ВЪВ FACEBOOK. ЧРЕЗ ГЛАСУВАНЕ.

УСПЕХ НА ВСИЧКИ!!!

Leave a Reply

Коментари