Safety on the streets Uncategorized Световен ден за възпоменание на жертвите при пътно-транспортни произшествия

Световен ден за възпоменание на жертвите при пътно-транспортни произшествия

Уважаеми приятели и колеги,

Уведомяваме Ви, че на 17.11.2013 (неделя), в деня за почитане жертвите от катастрофи, в 11:00 часа, от магазин „Светомаркет“, ще стартира Автошествие по улиците на гр. Бургас.

Каним да се присъединят всички шофьори със лични и служебни автомобили, мотористи, автоинструктори, велосипедисти и всички, които спазват правилата на пътя!

Умоляваме всички участници и гости, в 10:45 да са на паркинга пред м-н “Светомаркет”! Първо ще поставим цветя на “Пътеката на Валя” , след това ще има кратка демонстрация от страна на пилотите (ще покажат специално пригодените си състезателни автомобили , облекло, ханс , каски и т.н.), след което в колона ще потеглим по маршрута.

В шествието и демонстрацията ще вземат участие известни български състезатели шампиони в различни класове – Илия Царски, шампион на 2012 клас ЕМАX , ИВАЙЛО ПЕТКОВ шампион в клас X4 за 2011 И вице-шампион за 2013 год. на България, както и отбора на клуб “Вромос”, които са носители на 10 шампионски титли, с ръководител Радко Петров- двукратен шампион в клас до 1600 кубика.

Ще присъстват и членове на Мотоклуб „Морски братя“, които винаги са ни подкрепяли в тези начинания и са пример за подражание на всички мотористи.

Шествието ще е със следния маршрут:
– Начало от Ул.“Транспортна“, пред „Светомаркет“,
– Бул. „Ст.Стамболов“
– Бул. „Демокрация“
– Ул. „Булаир“
– Ул. „Цар Петър“
– Бул. „Христо Ботев“
– Ул. “Одрин“(Трапезица)
– Бул. „Струга“
– Бул. „Ст. Стамболов“
– Ул. Транспортна“- През кръговото кръстовище на входа на града
– „Светомаркет“ – край

Линк към събитието:
https://www.facebook.com/events/1435059636717232/?fref=ts

 

В 17:00 ЧАСА, ПРЕД ОБЩИНА БУРГАС ЩЕ ЗАПОЧНЕ ВЕЧЕРНОТО ШЕСТВИЕ СЪС СВЕЩИ ПО „БОГОРИДИ“!

Линк към вечерното шествие:

https://www.facebook.com/events/206981989484335/?ref_dashboard_filter=upcoming

ОТ СЪРЦЕ БЛАГОДАРИМ НА ВСИЧКИ, КОИТО НИ ПОДКРЕПЯТ И ЩЕ ОТДЕЛЯТ МАЛКО ВРЕМЕ ОТ ПОЧИВКАТА СИ, ЗА ДА СЕ ПРИСЪЕДИНЯТ КЪМ НАС!

Leave a Reply