Safety on the streets Инспектор Хитами Инспектор Хитами гостува на децата от ЦДГ „Брезичка

Инспектор Хитами гостува на децата от ЦДГ „Брезичка

20150204_112518Представители на сдружение „SOS-ПТП“, фондация „Безопасни улици от Валя“ и Инспектор Хитами бяха на гости на ЦДГ „Брезичка“ в град Бургас, за да учат малчуганите на пътна безопасност. Над 50 деца се включиха в обучението, като през цялото време взимаха дейно участие.

Освен основните правила за движение по пътищата децата бяха запознати с това как да се държим, когато сме на пътя и как да се предпазваме от пътни инциденти. За радост на малчуганите всички до един преминаха успешно този курс, за което получиха специални дипломи от Инспектор Хитами.

Обиколките на чаровния хипопотам и представителите на сдружение „SOS-ПТП“ и фондация „Безопасни улици от Валя“ по детските градини в Бургас и региона ще продължат и през следващите дни.

Още идната седмица те ще посетят ЦДГ „Коледарче“ в кв. Долно Езерово. Причина за визитата ще бъде третия рожден ден на сдружение SOS-ПТП. Представителите на сдружението ще поднесат на децата много подаръци и изненади, а като всеки рожден ден и на този ще има прекрасна торта, изработена специално за празника.